Lovarda

 

ELKÖLTÖZTÜNK!!! A lovarda új címe: 2119 Pécel, 067/31 hrsz. Fáy tanya bekötőnél. Érd: 06-70-3830379

 

 

Lepje meg szeretteit, barátait egy emlékezetes lovas élménnyel! Vásároljon lovaglásra szóló utalványt! Érd: 06-70-346-6551

 

Lovaglás, lovas oktatás:

Szeretettel várjuk a 3 éves kortól a 99 éves korig, a kezdőtől a haladóig minden lószerető érdeklődőt. Szeretnénk minél több emberrel megismertetni ezt a csodálatos sportot, kikapcsolódást, ahol az állat az ember társává válhat. Iskolalovaink, mint családtagok dolgoznak velünk. Rendkívül megbízható, szelíd lovak. Oktatóink türelmesek, s megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Itt lehetőség van egész évben a lovaglásra, nyáron a kinti homokos pályán, télen pedig a fedeles lovardánk is üzemel. Vendégeink a sétalovaglást, futószáras oktatást, osztálylovaglást, tereplovaglást választhatják. Csoportok, iskolák, baráti körök lovagoltatását is vállaljuk.

 

Lovas tábor:

Gyermekeknek és mindenkinek, aki szeretne a lovaglás örömével megismerkedni! Napközis és sátras lovas táborokat szervezünk! Programok: napi kétszeri lovaglás, elméleti és gyakorlati oktatás, lovas kocsizás, ló és más házi állatok gondozása, ügyességi vetélkedők, íjászkodás, kézműves foglalkozások, kirándulás, tábortűz. Részvételi díj:  napközis 27000 Ft/fő, sátras 32000 Ft/fő. Testvérkedvezmény: 3000 Ft/gyermek, Turnus kedvezmény (amennyiben a nyár folyamán több turnusra is befizet) 3000 Ft/turnus. A díj tartalmazza a napi 3, illetve 4-szeri étkezést, továbbá a tábor egyéb költségeit. Időtartalma: hétfőtől péntekig. Időpontok:július 7-11 (gyermek), július 28- augusztus 1 (gyermek), augusztus 11-15 (ifjúsági) Jelentkezési lapot, illetve bővebb információt emailben, illetve telefonon (06-70-3830379) kérhetnek!

 

Csoportos lovagoltatás:

Várunk minden kedves iskolai, baráti csopotot, akik szeretnének egy kicsit kikapcsolódni! Igény szerinti ló létszámmal vállaljuk a csoport sétalovagoltatását. Előre jelentkezni elérhetőségeinken lehet.

Lovas túrások figyelem!

Kedves túrások, amennyiben szeretnétek valahol megpihenni lovaitokkal, egy finomat enni, inni, továbbá kellemesen lezuhanyozni, várunk benneteket előre egyeztetett időpontban! Érdeklődni az elérhetőségeinken lehet.

 

Lovardával kapcsolatban érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehetséges:

Miklósy Ildikó 06-70/383-0379, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.